Bouwkundige keuring Bergen op Zoom

Bouwkundige keuring Bergen op Zoom

Neem vrijblijvend contact op met Huijbregts Vastgoedadvies of vraag direct een bouwkundige keuring in Bergen op Zoom aan via onderstaand formulier.

Wat is een bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring is een inspectie van de bouwkundige staat van een woning. U krijgt inzicht in waar nog mogelijk onderhoud nodig is zodat uw woning weer meer waarde krijgt. U krijgt in het bouwkundig rapport ook een kostenraming waarin er onderscheid wordt gemaakt in direct noodzakelijke kosten, kosten voor later en aanbevolen verbeteringen. De inspecteurs van HV Advies zijn erg flexibel en kunnen snel schakelen waardoor we samen de bouwkundige keuring door kunnen lopen bij u aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een bouwkundige keuring in Bergen op Zoom aan.

Is een bouwkundige keuring verplicht?

Een bouwkundige keuring is soms verplicht. Een bouwkundig rapport is verplicht als de taxateur constateert dat er sprake is van achterstallig onderhoud van 10 procent of meer van de woningwaarde. Wanneer het niet verplicht is om een bouwkundige inspectie af te nemen voor uw huidige of nieuwe woning raden wij het wel altijd aan zodat u zeker weet wat uw woning waard is en waar enige gebreken liggen waar u rekening mee moet houden in de mogelijke toekomstige kosten. Zo inspecteert onze inspecteur het dak, de ramen en kozijnen, de kruipruimte, de bouwconstructie van de woning, de vochtmeting voor houtrot, de CV, elektrische installatie en de keuken en sanitair.

Meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Bouwkundig rapport aanvragen in Bergen op Zoom

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw bouwkundige keuring in Bergen op Zoom. HV advies is werkzaam vanuit Zundert maar opereert ook in Bergen op Zoom. De kosten van een bouwkundige keuring bij HV Advies zijn afhankelijk van de woninggrootte per kubieke meter. Onze prijzen voor woningen zijn vanaf €375,-.

energielabel

Neem contact op

Kunnen we je ergens mee helpen?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

onze tevreden klanten
vestia
thuisvester
maas jacobs
duwo
freestone
center parcs

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte