Bouwkundige keuring Eindhoven

Bouwkundige keuring in Eindhoven

Met een bouwkundige keuring krijgt u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van uw woning. U krijgt in het bouwkundig rapport ook een kostenraming waarin er onderscheid wordt gemaakt in urgente kosten, kosten voor later en aanbevolen verbeteringen. De inspecteurs van HV Advies lopen samen met u de bouwkundige keuring door bij u aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een bouwkundige keuring in Eindhoven aan.

Wat wordt gecontroleerd bij een bouwkundige keuring?

Voor een bouwkundige keuring in Eindhoven zal een van onze inspecteurs langskomen om de keuring uit te voeren. Wij raden altijd aan om zelf bij de keuring aanwezig te zijn. Op deze manier krijgt u direct een indruk van de staat van het huis en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij een bouwkundige keuring worden onderstaande onderdelen geïnspecteerd door onze inspecteur:

  • Het dak: dakconstructie, dakbedekking, dakpannen, dakbeschot, goten en schoorstenen;
  • Ramen en kozijnen;
  • Kruipruimte: ventilatie, leidingen, riolering;
  • Constructie van het huis: fundering, vloeren, muren, metsel- en voegwerk;
  • Vochtmeting voor houtrot;
  • Visuele inspectie van CV, elektrische installatie, keuken en sanitair.

Kosten bouwtechnische keuring

De kosten van een bouwkundige keuring bij HV Advies zijn afhankelijk van de woninggrootte per kubieke meter. Onze prijzen voor woningen zijn vanaf €375,-. Vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons op zodat u meer duidelijkheid heeft. We helpen u graag!

Meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Waarom Huijbregts Vastgoedadvies?

Huijbregts Vastgoedadvies is al meer dan 10 jaar dé professional als het om energielabels en vastgoedadvies gaat. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier. Wij werken met een team van enthousiaste professionals!

Contact opnemen

Wilt u een bouwkundige keuring in Eindhoven aanvragen? Of heeft u andere vragen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?