Bouwkundige keuring Roosendaal

Bouwkundige keuring aanvragen

Een bouwkundige keuring aanvragen doet u bij Huijbregts Vastgoedadvies. Wij zijn al meer dan 10 jaar dé professional als het om energielabels en vastgoedadvies gaat. HV Advies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier. Bovendien werken wij met een team van enthousiaste professionals! De inspecteurs van HV Advies zijn erg flexibel en kunnen snel schakelen waardoor we samen de bouwkundige keuring door kunnen lopen bij u aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een bouwkundige keuring in Roosendaal.

Wanneer een bouwtechnische keuring?

Een bouwkundige keuring is nodig wanneer u uw woning gaat verkopen of u zojuist een woning onder voorbehoud heeft gekocht.

Een bouwkundige keuring is soms verplicht. Een bouwkundig rapport is verplicht als de taxateur constateert dat er sprake is van achterstallig onderhoud van 10 procent of meer van de woningwaarde. Wanneer het niet verplicht is om een bouwkundige inspectie af te nemen voor uw huidige of nieuwe woning raden wij u wel aan een keuring te doen zodat u zeker weet wat uw woning waard is en waar enige gebreken liggen. Onze inspecteur inspecteert het dak, de ramen en kozijnen, de kruipruimte, de bouwconstructie van de woning, de vochtmeting voor houtrot, de CV, elektrische installatie en de keuken en sanitair.

Wat kost een bouwkundige keuring?

De kosten van een bouwkundige keuring bij HV Advies zijn afhankelijk van de woninggrootte per kubieke meter. Onze prijzen voor woningen zijn vanaf €375,-. Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw bouwkundige keuring door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen.

Meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Bouwkundige keuring in Roosendaal aanvragen

De inspecteurs van Huijbregts Vastgoedadvies komen graag bij uw woning langs om de bouwkundige keuring in Roosendaal uit te voeren. We raden u aan om bij de keuring zelf ook aanwezig te zijn zodat u goed inzicht heeft in de staat van uw huidige of nieuwe woning. Daarnaast kunt u tijdens de bouwkundige keuring ook vragen stellen aan onze inspecteurs, zij staan u graag te woord.

 

team hv advies
Waarom kiezen voor Huijbregts Vastgoedadvies
EPG Certificaat
onze tevreden klanten
vestia
thuisvester
maas jacobs
duwo
freestone
center parcs

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte

Huijbregts Vastgoedadvies vlaggen