Bouwkundige keuring Tilburg

Bouwkundige keuring aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen voor uw woning? De inspecteurs van Huijbregts Vastgoedadvies komen graag bij uw woning langs om de bouwkundige keuring in Tilburg uit te voeren. We raden u aan om bij de keuring zelf ook aanwezig te zijn zodat u goed inzicht heeft in de staat van uw huidige of nieuwe woning. Daarnaast kunt u tijdens de bouwkundige keuring ook vragen stellen aan onze inspecteurs, zij staan u graag te woord. Bovendien zijn we erg flexibel en kunnen we snel schakelen zodat we snel voor u aan de slag kunnen! Neem direct contact met ons op voor een bouwkundige keuring in Tilburg via onderstaand contactformulier.

Waarom is een bouwkundige keuring nodig?

Gaat u uw woning verkopen of heeft u zojuist een woning onder voorbehoud gekocht? Dan is een bouwkundige keuring nodig! Een bouwkundige inspectie is een visuele keuring waarbij onder meer de onderstaande onderdelen worden geïnspecteerd door onze inspecteurs:

  • Het dak: dakconstructie, dakbedekking, dakpannen, dakbeschot, goten en schoorstenen;
  • Ramen en kozijnen;
  • Kruipruimte: ventilatie, leidingen, riolering;
  • Constructie van het huis: fundering, vloeren, muren, metsel- en voegwerk;
  • Vochtmeting voor houtrot;
  • Visuele inspectie van CV, elektrische installatie, keuken en sanitair.

Na de keuring

Na de keuring krijgt u het bouwkundig rapport van ons toegereikt. Dit rapport geeft inzicht in de waarde van uw woning maar ook waar nog mogelijk onderhoud nodig is zodat uw huis weer meer waarde krijgt. U krijgt in het bouwkundig rapport ook een kostenraming waarin er onderscheid worden gemaakt in direct noodzakelijke kosten, kosten voor later en aanbevolen verbeteringen.

Meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

De kosten van een bouwkundige keuring

Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw bouwkundige keuring in Tilburg. De kosten van een bouwkundige keuring bij HV Advies zijn afhankelijk van de woninggrootte per kubieke meter. De investering voor de keuring voor woningen zijn vanaf €375,-.

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?