Energielabel aanvragen Dongen

Energielabel aanvragen Dongen

Wilt u een energielabel aanvragen in Dongen voor uw woning? De gecertificeerde adviseurs van Huijbregts Vastgoedadvies staan voor u klaar om uw energielabel op te stellen. Flexibiliteit, snelheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons rekenen op een snelle en professionele service.

Hoe vraagt u een energielabel aan?

Vul ons contactformulier in of bel naar 085-401 1612. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, stellen we een offerte op maat op en indien akkoord plannen we een afspraak in om uw energielabel in Dongen vast te stellen.

Tijdens onze afspraak zullen we alle kenmerken van uw woning onderzoeken. Dit zal ongeveer 30 à 60 minuten in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van uw woning en de zichtbaarheid. Met deze gegevens stellen wij  het energielabel op.

Het energielabel wordt uitgedrukt in de letters A t/m G, waarbij A het meest energiezuinige label is. Wilt u het energielabel van uw woning in Dongen verbeteren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Welke gegevens heb ik nodig?

Wanneer u een energielabel aanvraagt, hebben wij de onderstaande gegevens nodig:

  • NAW-gegevens
  • Huidige energielabel (wanneer dit aanwezig is)
  • Mogelijke data voor locatiebezoek

Het is ook mogelijk om bovenstaande gegevens door te geven als wij contact met u opnemen. U hoeft de gegevens dus niet direct in het contactformulier door te geven. 

Energielabel aanvragen in Dongen

Heeft u een energielabel nodig voor uw woning? Een energielabel aanvragen in Dongen bij Huijbregts Labeladvies gaat snel en deskundig. Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe vanuit Huijbregts Labeladvies, onderdeel van Huijbregts Vastgoedadvies.

Teamfoto van HV Advies
Waarom kiezen voor Huijbregts Vastgoedadvies

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Veelgestelde vragen

Een gunstig energielabel (bijvoorbeeld A of B) kan de waarde van uw woning in Dongen en omstreken verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers omdat het wijst op lagere energiekosten. Wilt u uw woning eerst verduurzamen voordat u een energielabel aanvraagt? Vraag ons dan om verduurzamingsadvies.

U riskeert een boete als u uw huis verkoopt zonder geldig energielabel. Het is daarom aan te raden om eerst te controleren of uw huidige energielabel nog geldig is. Deze zijn 10 jaar geldig. Heeft u in de tussentijd energiebesparende maatregelen getroffen? Dan is het aan te raden om het energielabel opnieuw aan te vragen. Een beter energielabel heeft namelijk een directe invloed op de verkoopprijs.

Veel gemeenten, waaronder mogelijk ook Dongen, bieden subsidies of leningen aan voor energiebesparende maatregelen. Het is raadzaam om de website van de gemeente Dongen te raadplegen of contact op te nemen met het gemeenteloket voor actuele informatie.

onze tevreden klanten

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte