Energielabel aanvragen Rotterdam

Energielabel aanvragen Rotterdam

Een energielabel aanvragen in Rotterdam doet u bij Huijbregts Vastgoedadvies. Sinds 2021 is het verplicht om een geldig energielabel voor uw woning te hebben bij verkoop of verhuur. De gecertificeerde adviseurs van Huijbregts Vastgoedadvies staan voor u klaar om uw energielabel op te stellen.

Wanneer vraagt u een energielabel aan?

Wanneer u uw woning wilt verkopen of verhuren vraagt u een energielabel aan. Het is dan ook bij beide gevallen verplicht om over een geldig energielabel te beschikken voordat de overdracht plaatsvindt. Het energielabel is 10 jaar geldig vanaf het moment van ontvangst.

 

Hoe vraagt u een energielabel aan?

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, stellen we een offerte op maat op. Na akkoord plannen we een afspraak voor het vaststellen van uw energielabel in Rotterdam.

Tijdens onze afspraak zullen we alle kenmerken van uw woning vaststellen. Afhankelijk van de grootte van uw woning en de zichtbaarheid van de kenmerken zal dit 30 a 60 minuten in beslag nemen. Met deze gegevens stellen wij het energielabel op.

Het energielabel wordt uitgedrukt in de letters A t/m G, waarbij A het meest energiezuinige label is.

Meer informatie?

Wij helpen u graag! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Energielabel aanvragen omgeving Rotterdam

Heeft u een energielabel nodig voor uw woning in Rotterdam? Een energielabel aanvragen gaat bij ons snel en deskundig. Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe vanuit Huijbregts Labeladvies, onderdeel van Huijbregts Vastgoedadvies.

Contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

× Heb je een vraag?