Projectbegeleiding

Ontdek de moeiteloze weg naar een succesvolle bouwkundige verbouwing of verduurzaming van uw woning of vastgoed met onze uitgebreide projectbegeleiding.
projectbegeleiding huijbregts

Ontdek al onze waarden

15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren, daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Projectbegeleiding bij uw verbouwing/verduurzaming

Onze ervaren professionals zorgen voor een gestroomlijnd proces van uw verbouwing of verduurzaming, waarbij elke stap zorgvuldig wordt begeleid. Vanaf het begin analyseren we uw behoeften en doelstellingen, zodat we een grondige haalbaarheidsanalyse kunnen uitvoeren. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat gemaakt ontwerp en een gedetailleerd projectplan. Wij begrijpen dat het samenbrengen van alle facetten een complex proces kan zijn. Daarom nemen wij deze verantwoordelijkheid graag op ons, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Ons team borgt dat uw project binnen de kaders van de geldige wet en regelgeving en uw verwachtingen zal worden uitgevoerd. Kies voor onze professionele projectbegeleiding en geniet van een stressvrije ervaring bij bouwkundige verbouwingen of verduurzaming.

Huijbregts projectbegeleiding

Onze werkwijze in 5 stappen

Ons stappenplan voor een succesvolle projectbegeleiding

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Behoefte- en doelstellingenanalyse
Analyse van de behoeften en doelstellingen van uw project.
Stap 2
Haalbaarheidsanalyse
Beoordeling van de haalbaarheid van het project op basis van verschillende criteria.
Stap 3
Ontwerp
Ontwikkeling van het ontwerp voor de verbouwing of verduurzaming.
Stap 4
Aanbesteding en contractering
Offertes opvragen bij diverse partijen, offertes vergelijken en advies geven.
Stap 5
Uitvoering en monitoring
Controle op de uitvoering en voortgang van het project, inclusief beoordeling van (termijn) facturen en het opleveren van het project.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Start met het aanvragen van een offerte
De scherpste prijs voor de begeleiding van uw project
U ontvangt binnen 48 uur een offerte voor uw aanvraag!
huijbregts vastgoedadvies

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies