Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de technische staat van een bestaande woning. De meeste mensen vragen deze keuring aan wanneer zij een huis hebben gekocht of als ze hun huis willen verkopen. Wanneer u een woning met NHG wilt kopen, is het zelfs verplicht om een bouwkundig rapport aan te vragen voordat u de koop kunt afronden. De deskundige inspecteurs van HV Advies geven u de juiste inzichten die u van een bouwkundige keuring kunt verwachten. Van de kelder of kruipruimte tot de nok van het dak; alles wordt door ons gecontroleerd!

Hoe werkt een bouwkundige keuring?

Wilt u uw woning verkopen of heeft u zojuist een woning onder voorbehoud gekocht? Dan kunt u een afspraak maken voor een bouwkundige inspectie. Bij HV Advies zijn we heel flexibel en kunnen we snel schakelen, waardoor wij vaak snel voor u aan de slag kunnen. Eén van onze inspecteurs zal vervolgens langskomen om de bouwkundige keuring uit te voeren. Wij raden het u altijd aan om zelf bij de keuring aanwezig te zijn. Op deze manier krijgt u direct een indruk van de staat van het huis en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een bouwkundige inspectie is een visuele keuring waarbij onder andere de volgende onderdelen worden onderzocht:

  • Het dak: dakconstructie, dakbedekking, dakpannen, dakbeschot, goten en schoorstenen;
  • Ramen en kozijnen;
  • Kruipruimte: ventilatie, leidingen, riolering;
  • Constructie van het huis: fundering, vloeren, muren, metsel- en voegwerk;
  • Vochtmeting voor houtrot;
  • Visuele inspectie van CV, elektrische installatie, keuken en sanitair.

 

Het bouwkundig rapport zal tevens worden voorzien van een kostenraming waarin we onderscheid maken in direct noodzakelijke kosten, kosten op termijn en aanbevolen verbeteringen.

Meer informatie?

Ons team staat voor u klaar! Neem telefonisch contact op of maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier.

Bouwkundig rapport aanvragen bij HV Advies

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw bouwkundige keuring. De kosten van een bouwkundige keuring bij HV Advies zijn afhankelijk van de woninggrootte per kubieke meter. Onze prijzen voor woningen zijn vanaf €375,-.

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?