Bouwkundige keuring

Wilt u uw woning verkopen of heeft u zojuist een woning onder voorbehoud gekocht? Dan kunt u een afspraak maken voor een bouwkundige keuring.
projectbegeleiding huijbregts

Wat is een bouwkundige keuring?

Bij een bouwkundige keuring wordt voor aanvang van werkzaamheden de bouwkundige staat van de aangrenzende of omliggende panden/gebouwen vastgelegd. Door op tijd de hulp van een deskundige in te schakelen, kunt u zich veel zorgen en een (juridische) lijdensweg besparen. Een bouwkundige keuring biedt u namelijk een nulmeting van de status van uw huis of pand. Wanneer er door bouwactiviteiten schade ontstaat, kunt u aantonen dat dit hiervoor nog niet aanwezig was. Met deze bewijslast is het indienen van een schadeclaim een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend.
bouwkundige keuring

Daarom kiest u voor HV Advies

Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten en zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk snelle en efficiënte communicatie is. Daarom zorgen we ervoor dat we binnen 24 uur reageren op uw vragen.
Focus op duurzaamheid
Zien wij iets dat u kunt verduurzamen? Dan adviseren wij u daar graag over naar aanleiding van uw bouwkundige keuring.
Onafhankelijk adviseur
Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Bouwkundige keuring aanvragen

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de technische staat van een bestaande woning. De meeste mensen vragen deze keuring aan wanneer zij een huis hebben gekocht of als ze hun huis willen verkopen. Wanneer u een woning met NHG wilt kopen, is het zelfs verplicht om een bouwkundig rapport aan te vragen voordat u de koop kunt afronden. De deskundige inspecteurs van HV Advies geven u de juiste inzichten die u van een bouwkundige keuring kunt verwachten. Van de kelder of kruipruimte tot de nok van het dak; alles wordt door ons gecontroleerd!

bouwkundige keuring

Onze werkwijze in 4 stappen

Stappen die we nemen om uw woning te voorzien van een bouwkundige keuring

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen.
Stap 2
Inspectie
30 à 60 min. (afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarin alle bouwkundige aspecten van u woning aan bod komen.
Stap 4
Geldigheid
De bouwkundige keuring is na opname 9 maanden geldig.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw bouwkundige keuring
U ontvangt binnen 24 uur een offerte voor uw woning!
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies