Over ons

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

huijbregts vastgoedadvies over ons

Wij werken met enthousiaste professionals

We werken met een enthousiast en ervaren team van vastgoedprofessionals. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Onze gecertificeerde werknemers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en hebben een breed netwerk van contacten in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om u op een deskundige manier te adviseren en begeleiden bij al uw vastgoedvraagstukken.

Meer over HV Advies

Missie en visie

Onze missie is om vastgoedeigenaren optimaal te voorzien van kwalitatieve data van de kenmerken, kwaliteit en duurzaamheid van hun vastgoed, voor nu en in de toekomst. Hier sluit onze visie daarom ook naadloos op aan: We helpen klanten met het in beeld brengen van hun vastgoeddata, met als doel de kwaliteit en duurzaamheid hiervan op een hoog niveau te houden of te brengen.

huijbregts vastgoedadvies

Duurzaamheid

Als het gaat om duurzaamheid zetten we ons breed in. Onze verduurzamingsrapporten en meerjarenonderhoudsplannen geven advies voor een duurzame toekomst van uw vastgoed. Hierin geven wij advies voor de juiste groene keuzes voor uw energierekening en voor een beter behoud van de aarde. Daarnaast verduurzamen we ons wagenpark door middel van elektrische auto's en zijn er zonnepanelen aangebracht voor een duurzaam kantoor.

huijbregts vastgoedadvies duurzaamheid

Leer ons team kennen

Ons team van HV Advies is samengesteld uit een diverse groep van hoogopgeleide en ervaren professionals die zich inzetten om uitstekende service te bieden aan hun klanten. Met hun uitgebreide kennis en specialiteiten bieden zij deskundig advies en ondersteuning op het gebied van energielabels en maatwerkadviezen voor woningen en utiliteit. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij de specifieke behoeften van elke individuele klant. Op onze team pagina kun je kennis maken met elk teamlid, hun specialiteiten ontdekken en gemakkelijk contact met ze opnemen.

HV Advies teamfoto

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia