Floorplanner

Met een floorplanner zorgen we voor een uitgebreide plattegrond van uw woning, zowel in 2D als 3D.
floorplanner huijbregts

Ontdek al onze waarden

15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren, daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Floorplanner aanvragen

Met een floorplanner zorgen we voor een uitgebreide plattegrond van uw woning, zowel in 2D als 3D. Hierop zijn alle ruimtes te zien en voorzien van maatvoering. Met deze plattegrond krijgt u een duidelijk beeld van alle aanwezige kamers en overige ruimtes. Daarnaast zijn ook de transparante delen van de gevel zichtbaar, en de bijbehorende openslaande deuren. Tijdens de inspectie maken onze gecertificeerde adviseurs gebruik van professionele meetsoftware die uw woning volledig inmeten. Geen enkel hoekje wordt overgeslagen!

floorplanner

Onze werkwijze in 3 stappen

Stappen die we nemen om uw woning te voorzien van een floorplanner

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen.
Stap 2
Inspectie
30 à 60 min. (afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage van de plattegrond van u woning.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw floorplanner
U ontvangt binnen 24 uur een offerte voor uw floorplanner!
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies