Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP)

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Bent u op zoek naar een partij die voor u een meerjaren onderhoudsplan kan opstellen? Huijbregts Vastgoedadvies BV staat graag voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen conform de NEN2767 conditiemetingen en RGD-Boei, in binnen-en buitenland. Onze inspecteurs zijn RGD Boei-gecertificeerd en aangesloten bij Sertum; het instituut voor onderhoudskundigen vastgoed. Daarnaast zijn wij Hobeon gecertificeerd. Wij werken voor een diversiteit aan organisaties, waaronder gemeentes, wooncorporaties, beleggers en investeringsmaatschappijen. Kunnen wij uw meerjaren onderhoudsplan opstellen? Neem dan contact met ons op!

Zorg voor gedegen onderhoudsmanagement

Het vaststellen van de feitelijke onderhoudssituatie van één of meerdere gebouwen is een noodzakelijke voorwaarde voor gedegen onderhoudsmanagement. Het instrument hiervoor is het meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Hoe wordt een meerjaren onderhoudsplan opgesteld?

Een gebouw wordt geïnspecteerd op de actuele onderhoudsstatus en tevens worden alle aanwezige elementen geïnventariseerd om de zogenaamde nulmeting te verwezenlijken. Vervolgens worden deze gegevens ingevoerd in een softwarepakket naar keuze of geactualiseerd in een al bestaand meerjaren onderhoudsplan. Aan de hand van vastgestelde levensduren (cycli) per element wordt bepaald wanneer onderhoud dient te worden uitgevoerd of wanneer het element vervangen moet worden. Aan de hand van jaarlijks geïndexeerde kostenkengetallen wordt een budgettaire planning opgezet met een tijdshorizon variabel van 5 tot 30 jaar, afhankelijk van de gewenste gebruiksperiode.

Gemiddeld eenmaal per drie tot vier jaar dient u een nieuw meerjaren onderhoudsplan op te laten stellen om de planning up-to-date te houden. Op deze manier krijgt u inzicht in welke financiële middelen in welk planjaar moeten worden gereserveerd en kunnen uit te voeren onderhoudswerkzaamheden tijdig worden ingepland.

Meerjaren onderhoudsplan laten opstellen door Huijbregts

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en helpen u graag verder. Wij werken met meerdere programma’s zoals  O-prognose, Planon, Vastware, Ibis-main en Homerun om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers de inspectieresultaten altijd kunnen implementeren. Kunnen wij u helpen? Laat het ons weten middels ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 401 1612.

Klaar om over te gaan?

onze tevreden klanten

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte