Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) laten opstellen

Gedegen onderhoudsmanagement begint mij een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we het belang van een goed onderhouden pand en bieden we deskundige begeleiding bij het opstellen van uw MJOP.
project gemeente den haag

Waarom kiezen voor HV Advies?

Ontdek waarom HV Advies de partner is voor het opstellen van uw meerjarenonderhoudsplan:
15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om maatwerk voor uw specifieke situatie te leveren.
Heldere prijzen
Transparantie is voor ons erg belangrijk. Niet alleen in wat we doen, maar ook in de prijzen. Daarom ontvangt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat inclusief de kosten. Vervolgens kunt u bepalen of u akkoord gaat met de offerte.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken. Ook krijgt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte als u gebruik maakt van ons offerteformulier.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Meerjarenonderhoudsplan aanvragen

Bent u op zoek naar een partij die professioneel een meerjarenonderhoudsplan voor u opstelt? Huijbregts Vastgoedadvies B.V. staat voor u klaar. Met ruime ervaring in het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen conform de NEN2767 conditiemetingen en RGD-Boei in zowel binnen- als buitenland, bent u bij ons in goede handen. Onze inspecteurs zijn Hobeon en RGD Boei-gecertificeerd, en zijn aangesloten bij Sertum; het instituut voor vastgoedonderhoudskundigen.

bouwkundige keuring

Onze werkwijze in 4 stappen

Stappen die we nemen om uw pand te voorzien van een meerjarenonderhoudsplan

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Onze experts identificeren alle kenmerken van uw pand en realiseren een nulmeting door inspectie van de onderhoudsstatus en inventarisatie van elementen.
Stap 2
Inspectie
Dit kost 60 à 90 minuten, afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken.
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarop het MJOP is gebaseerd.
Stap 4
Geldigheid
Het opgestelde MJOP is 4 jaar geldig. Hierna dient u een nieuw MJOP op te stellen om te weten hoeveel financiële middelen er per jaar moeten worden gereserveerd voor het uitvoeren van onderhoud.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw meerjarenonderhoudsplan
Ontvang binnen 24 uur een offerte voor uw pand
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies