Woningwaarderingsstelsel

Heeft u een puntentelling voor een sociale huurwoning nodig? Huijbregts Vastgoedadvies helpt u met het woningwaarderingsstelsel.
Woningwaarderingsstelsel puntentelling

Dit kunt u van ons verwachten

Deskundig advies
Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom op deskundige wijze helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies houden we van efficiënte communicatie. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen.
Expert in verduurzaming
Kunt u ook wat hulp gebruiken bij de verduurzaming van de sociale huurwoningen. Wij adviseren u graag.
Onafhankelijk advies
Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Woningwaarderingsstelsel (Puntentelling) voor een sociale huurwoning

Het woningwaarderingsstelsel, ook wel bekend als een puntentelling of het WWS, is een systeem dat in Nederland wordt gebruikt om de maximale huurprijs van een sociale huurwoning te bepalen. Het heeft als doel een eerlijke en objectieve manier te bieden om de waarde van een woning te berekenen, rekening houdend met verschillende kenmerken en voorzieningen die een woning biedt. Enkele belangrijke punten bij het bepalen van de woningwaardering zijn oppervlakte, voorzieningen, energieprestatie, woonomgeving en woningtype. Het woningwaarderingsstelsel is bedoeld om huurders en verhuurders te beschermen en ervoor te zorgen dat de huurprijs in overeenstemming is met de kwaliteit en kenmerken van de woning. Het voorkomt dat verhuurders buitensporige huurprijzen vragen voor matige woningen en biedt huurders een basis om bezwaar te maken tegen onredelijke huurverhogingen.

energielabel recreatiewoning

Onze werkwijze in 3 stappen

Stappen die we nemen om een sociale huurwoning te voorzien van een puntentelling d.m.v. van het woningwaarderingsstelsel

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen.
Stap 2
Inspectie
30 à 60 min. (afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage met daarin de puntentelling en uiteindelijke (maximale) huurprijs.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Start met het aanvragen van een offerte
De scherpste prijs voor een puntentelling
U ontvangt binnen 24 uur een offerte voor uw puntentelling!
huijbregts vastgoedadvies

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies