Duurzaam MJOP

Zorg voor een duurzame toekomst en stel een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op. Onze experts hebben al jaren ervaring met het opstellen van een MJOP. Wij werken voor een diversiteit aan organisaties, waaronder gemeenten, wooncorporaties, beleggers en investeringsmaatschappijen. Kunnen wij uw meerjarenonderhoudsplan opstellen? Vul het formulier in en ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat.
Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Waarom kiezen voor HV Advies?

Wij werken met meerdere programma’s zoals O-prognose, Planon, Vastware, Ibis-main en Homerun om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers de inspectieresultaten altijd kunnen implementeren. Daarnaast kunt u bij ons vertrouwen op het volgende:
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om maatwerk voor uw specifieke situatie te leveren.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken. Ook krijgt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte als u gebruikmaakt van ons offerteformulier.
Heldere prijzen
Transparantie is voor ons erg belangrijk. Niet alleen in wat we doen, maar ook in de prijzen. Daarom ontvangt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat inclusief de kosten. Vervolgens kunt u bepalen of u akkoord gaat met de offerte.
15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan aanvragen

Bent u op zoek naar een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Bij Huijbregts Vastgoedadvies staan we voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van duurzame meerjarenonderhoudsplannen conform de NEN2767 conditiemetingen en RGD-Boei, in binnen-en buitenland. Onze inspecteurs zijn RGD Boei en Hobeon gecertificeerd en aangesloten bij Sertum; het instituut voor onderhoudskundigen vastgoed. Geïnteresseerd in een duurzaam MJOP? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meerjaren onderhoudsplannen

Onze werkwijze in 4 stappen

Stappen die we nemen om uw pand te voorzien van een duurzaam MJOP

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Een gebouw wordt geïnspecteerd op de actuele onderhoudsstatus en tevens worden alle aanwezige elementen geïnventariseerd om de zogenaamde nulmeting te verwezenlijken.
Stap 2
Inspectie
Dit kost 60 à 90 minuten, afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken.
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarop het duurzaam MJOP is gebaseerd.
Stap 4
Geldigheid
Het duurzaam MJOP is 4 jaar geldig. Hierna dient u een nieuw MJOP op te stellen om op de hoogte te blijven van welke financiële middelen per planjaar moeten worden gereserveerd om onderhoud uit te voeren.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw duurzaam MJOP
Ontvang binnen 24 uur een offerte voor uw woning
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies