NEN-2580 oppervlaktemeting

NEN-2580 meting

nen2580

Met een NEN-2580 meting krijgt u een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van een woning of bedrijfspand. Op basis van deze meting kunt u onder andere de waarde van een pand vaststellen, maar ook een (nieuwe) huurprijs bepalen. Daarnaast wordt de NEN-2580 meting vaak uitgevoerd bij WOZ- en BAG-vraagstukken. De gecertificeerde inspecteurs van Huijbregts Vastgoedadvies kunnen het object inmeten conform NEN-2580 methodiek snel en deskundig voor u uitvoeren.

Wat is NEN-2580?

NEN 2580 is de Nederlandse Norm voor de bepaling van het oppervlakte van terreinen met een bouwbestemming, maar ook voor de vloeroppervlakten en de inhoud van gebouwen of delen daarvan. Dit meetrapport wordt gebruik door onder andere architecten, projectontwikkelaars, verhuurders en aannemers om het verhuurbaar vloeroppervlak en de daarbij horende vraagprijs/huurprijs te bepalen.

Met een NEN-2580 rapport kan er geen verwarring of onenigheid over de gevraagde prijs ontstaan. Vanaf 1 januari 2022 zal de NEN-2580 meting daarom ook verplicht worden, zodat een uniforme en transparante waardering mogelijk zal worden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met een team van 14 medewerkers zijn wij in staat om u te ontzorgen op het gebied van technische vastgoedadvisering. Onze inspecteurs maken graag een NEN-2580 meetrapport op maat voor u. Heeft u daarnaast nog ander vastgoedadvies nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dat is het grote voordeel van Huijbregts Vastgoedadvies: wij hebben alles onder één dak!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op via 085 401 1612, stuur een mail naar info@hv-advies.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?