NEN-2580 oppervlaktemeting

NEN-2580 meting: Een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van uw woning of bedrijfspand. Huijbregts Vastgoedadvies helpt u graag om objectieve, gestandaardiseerde informatie te verschaffen over uw vastgoed. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.
Nen 2580 oppervlaktemeting hvadvies

Waarom u voor HV Advies kiest

Als onafhankelijk bedrijf ontzorgen wij u volledig als het gaat om uw vastgoeddossier. Onze werkwijze kenmerkt zich onder meer door het volgende:
Gecertificeerde medewerkers
We werken met een ervaren team aan vastgoedprofessionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en beschikken over een breed netwerk van contacten in de vastgoedsector.
Duidelijke communicatie
Wij begrijpen hoe belangrijk snelle en efficiënte communicatie is. Wij zullen daarom altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen of verzoeken.
Transparante offertes
Bij ons bent u verzekerd van geheel vrijblijvende, transparante offertes. U ontvangt daarnaast uw offerte binnen vijf minuten.
Persoonlijk advies
HV Advies staat bekend om een persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij iedere klant waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

NEN-2580 oppervlaktemeting aanvragen

Met een NEN-2580 meting krijgt u een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van een woning of bedrijfspand. Op basis van deze meting kunt u onder andere de waarde van een pand vaststellen, maar ook een (nieuwe) huurprijs bepalen. Daarnaast wordt de NEN-2580 meting vaak uitgevoerd bij WOZ- en BAG-vraagstukken. De gecertificeerde inspecteurs van Huijbregts Vastgoedadvies kunnen het object inmeten conform NEN-2580 methodiek snel en deskundig voor u uitvoeren.

bouwkundige keuring

Onze werkwijze in 3 stappen

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw pand vast te stellen.
Stap 2
Inspectie en meting
30 à 60 min. (afhankelijk van de grootte van het pand en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage met alle gegevens van de NEN-2580 oppervlaktemeting.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw NEN-2580 oppervlaktemeting
U ontvangt binnen 24 uur een offerte!
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies