Energie verduurzamingsadvies

Energie verduurzamingsadvies

Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. In het Energielabel worden globale verbeterpunten aangegeven voor uw woning. Het Energie verduurzamingsadvies gaat verder, in dit maatwerkadvies werken we specifiek voor uw woning de mogelijke energiebesparende maatregelen uit. In het maatwerkadvies is een kostenindicatie opgenomen en wordt de terugverdientijd berekend.

Een verduurzamingsadvies wordt altijd in combinatie met een Energielabel opgesteld. Met dit adviesrapport ziet u direct welke verduurzamingsmaatregelen kunnen worden uitgevoerd om uw woning te kunnen verbeteren. Onze maatwerkadviezen voldoen aan de eisen van geldverstrekkers en subsidieverleners.

In het advies wordt de huidige Energiebehoefte vermeld (zoals bij het Energielabel) echter worden ook alle verbetermaatregelen en investeringskosten een terugverdientijd aangegeven. Uiteindelijk wordt er aangegeven welk Energielabel uw woning krijgt na uitvoering van de maatregelen. Nadat u de maatregelen aantoonbaar heeft uitgevoerd wordt het nieuwe Energielabel opgesteld.

onze tevreden klanten

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte