NEN-2767 conditiemeting

Benieuwd naar de technische staat van uw woning? Vraag een NEN-2767 conditiemeting aan bij Huijbregts Vastgoedadvies. Vul het formulier in en ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat. Snel, deskundig en transparant.
besparen door verduurzaming

Waarom HV Advies?

Ontdek al onze waarden
Persoonlijke aanpak
We werken met een enthousiast en ervaren team van vastgoedprofessionals. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren, daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken.
Gecertificeerde werknemers
Onze gecertificeerde werknemers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en hebben een breed netwerk van contacten in de vastgoedsector.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

NEN-2767 conditiemeting aanvragen

Indien u geen volledig meerjarenonderhoudsplan nodig heeft maar toch behoefte heeft aan inzicht in de technische staat van uw vastgoed dan is een NEN-2767 conditiemeting een goed alternatief. Tijdens deze conditiemeting worden gebreken opgenomen en weergegeven in een rapportage. Hierbij wordt een technische omschrijving van het gebrek en oplossing opgenomen. Naast een weergave van het achterstallig onderhoud worden de grote kostendragers en technische risico’s inzichtelijk gemaakt. De NEN-2767 conditiemeting is een snelle en goede manier voor een kwalitatieve gebouwbeoordeling.

meerjaren onderhoudsplannen

Onze werkwijze in 3 stappen

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw pand vast te stellen.
Stap 2
Inspectie en meting
De inspectie en meting duren 30 à 60 min, afhankelijk van de grootte van het pand en de zichtbaarheid van de kenmerken.
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage van de NEN-2767 conditiemeting.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor uw NEN-2767 conditiemeting
U ontvangt binnen 24 uur een offerte
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies