NEN-2767 conditiemeting

NEN-2767 conditiemeting

Indien u geen volledig meerjaren onderhoudsplan nodig heeft maar toch behoefte heeft aan inzicht in de technische staat van uw vastgoed dan is een NEN-2767 conditiemeting een goed alternatief. Tijdens deze conditiemeting worden gebreken opgenomen en weergegeven in een rapportage. Hierbij wordt een technische omschrijving van het gebrek en oplossing opgenomen.

Naast een weergave van het achterstallig onderhoud worden de grote kostendragers en technische risico’s inzichtelijk gemaakt. De NEN-2767 conditiemeting is een snelle en goede manier voor een kwalitatieve gebouwbeoordeling.

Wat is NEN-2767?

nen2767

De NEN-2767 is een waar begrip in de bouwsector. Het beschrijft de manier waarop we de onderhoudsstaat van gebouwen en de onderdelen waar gebouwen uit bestaan bepalen. Vaak zijn dit visuele beoordelingen van zichtbare elementen.

Deze eenvoudige en objectieve meetmethode wordt gebruikt voor het bepalen van de onderhoudsstaat van gebouwen. Gebouwen bestaan, voor wat betreft de NEN-2767 conditiemeting uit bouwkundige-, installatie technische-, transport technische- en werktuigbouwkundige onderdelen.

De NEN-2767 conditiemeting bestaat 6 conditiescores, waarbij 1 de beste score is en 6 het slechtst. Wanneer uw pand tussen de 1 en 3 scoort dan is directe actie niet nodig. Vanaf 4 of hoger is een directe aanpassing noodzakelijk.

Conditiemeting door Huijbregts Vastgoedadvies

Wilt u een NEN-2767 conditiemeting laten uitvoeren door Huijbregts Vastgoedadvies of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 1612 of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?