Energielabel voor bedrijfspanden

Energielabels voor bedrijfspanden

Energielabel voor bedrijfspanden

Vraag het energielabel voor uw bedrijfspand aan bij Huijbregts Vastgoedadvies. Wij zijn gecertificeerd voor het opstellen van energielabels voor de woningbouw en utiliteit. Op het energielabel worden verschillende energiebesparende maatregelen toegelicht, waardoor u na ontvangst van uw nieuwe energielabel ook op de hoogte bent van mogelijke extra besparingen.

Verplicht voor utiliteitsgebouwen

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen, verhuren of bij de oplevering van een nieuw gebouw is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel. Onder utiliteitsbouw vallen onder andere de volgende gebouwen:

  • Kantoren
  • Scholen en universiteiten
  • Cafés en restaurants
  • Kinderopvang
  • Vergadercentra
  • Ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen
  • Hotels en pensions
  • Sporthallen, stadions en zwembaden
  • Supermarkten, winkels, warenhuizen en showrooms van garages

LET OP: vanaf 2023 is het verplicht om te beschikken over een energielabel C of hoger voor bedrijfspanden die groter zijn dan 100m2. Wij geven u graag een advies op maat zodat uw bedrijfspand hier voor die tijd aan voldoet.

Energielabel bedrijfspand aanvragen

Vraag het energielabel voor uw bedrijfspand aan bij Huijbregts Vastgoedadvies. Onze deskundige energieadviseurs beschikken over de juiste certificeringen en stellen het energielabel dus graag voor u op. Op basis van verschillende kenmerken van het gebouw zal onze adviseur een energieprestatieberekening maken, wat uiteindelijk resulteert in het energielabel. Bij openbare gebouwen is het zichtbaar ophangen van dit label verplicht. Uiteraard zullen wij u bij ontvangst van het energielabel nog voorzien van een advies op maat.

Meer weten over het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand? Neem dan telefonisch contact op via  085 401 1612, stuur een mail naar info@hv-advies.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Klaar om over te gaan?

onze tevreden klanten

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte