Energielabel voor bedrijfspanden

Vraag een energielabel voor uw bedrijfspand aan bij Huijbregts Vastgoedadvies. Vul het formulier in en ontvang binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat. Snel, deskundig en transparant.
energielabel bedrijfspand

Daarom kiest u voor HV Advies

Als u een energielabel voor een bedrijfspand aanvraagt, wilt u dat dit snel, professioneel en tegen de juiste prijs gebeurt. Daarom kunt u bij ons vertrouwen op het volgende:
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken. Ook krijgt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte als u gebruikmaakt van ons offerteformulier.
Heldere prijzen
Transparantie is voor ons erg belangrijk. Niet alleen in wat we doen, maar ook in de prijzen. Daarom ontvangt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat inclusief de kosten. Vervolgens kunt u bepalen of u akkoord gaat met de offerte.
15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Energielabel aanvragen voor bedrijfspanden

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel. Dit geldt ook voor de oplevering van een nieuw kantoorgebouw. Onder utiliteitsbouw vallen onder andere kantoren, scholen, universiteiten, cafés, restaurants, kinderopvang, vergadercentra, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, hotels, pensions, sporthallen, stadions, zwembaden, supermarkten, winkels, warenhuizen en showrooms van garages.

Energielabel voor bedrijfspanden

Onze werkwijze in 5 stappen

Stappen die we nemen bij een energielabel voor bedrijfspanden.

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen.
Stap 2
Inspectie
60 à 90 min. (afhankelijk van de grootte van het bedrijfspand en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarop het energielabel is gebaseerd.
Stap 4
Geldigheid
Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig.
Stap 5
Registratie
Deze wordt door ons ingeschreven in het landelijk register.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Start met het aanvragen van een offerte
De scherpste prijs voor uw energielabel
U ontvangt DIRECT een offerte voor uw bedrijfspand!
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies