Energielabel voor bedrijfspanden

Transparant in energie: Het energielabel voor uw bedrijfspand bij Huijbregts Vastgoedadvies
Energielabel voor bedrijfspanden

Onze professionals helpen u verder

Ons team van EP-adviseurs bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van energieprestatieadvies voor gebouwen. Wij hebben een uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier uw energielabel samenstellen.

Teamfoto van HV Advies

Waarden

Ontdek al onze waarden
15.000 energielabels per jaar
Wij hebben de capaciteit om meer dan 15.000 energielabels per jaar te leveren, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren, daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Energielabel aanvragen voor bedrijfspanden

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel. Dit geldt ook voor de oplevering van een nieuw kantoorgebouw. Onder utiliteitsbouw valt het volgende: Kantoren, scholen, universiteiten, cafés, restaurants, kinderopvang, vergadercentra, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, hotels, pensions, sporthallen, stadions, zwembaden, supermarkten, winkels, warenhuizen en showrooms van garages. Vanaf 2023 is het zelfs verplicht om te beschikken over een energielabel C of hoger voor bedrijfspanden die groter zijn dan 100m2.

energielabel voor utiliteit en bedrijven

Onze werkwijze in 5 stappen

Stappen die we nemen om uw bedrijfspand te voorzien van een energielabel

Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven voor uw woning. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen.
Stap 2
Inspectie
60 à 90 min. (afhankelijk van de grootte van het bedrijfspand en de zichtbaarheid van de kenmerken).
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarop het energielabel is gebaseerd.
Stap 4
Geldigheid
Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig.
Stap 5
Registratie
Deze wordt door ons ingeschreven in het landelijk register.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
Logo 05 (2)
Logo 04
Logo 03 (1)
Logo 06 (1)
Logo 02 (1)
Logo 01 (1)
Start met het aanvragen van een offerte
De scherpste prijs voor uw energielabel
U ontvangt DIRECT een offerte voor uw bedrijfspand!
energielabel voor bedrijfspand