Drone inspectie

Eenvoudig en duidelijk beeld van uw daken en gevel door een drone inspectie. Bij Huijbregts Vastgoedadvies zijn we altijd op zoek naar manieren om inspecties beter, efficiënter en veiliger uit te voeren. Met drones kunnen wij plaatsen bereiken die met inspectieteams lastig of onmogelijk te bereiken zijn.
Drone inspectie

Waarom kiezen voor HV Advies?

Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van drone inspecties en helpen u graag verder. Daarnaast kunt u bij ons vertrouwen op het volgende:
Veiligheid
Bij Huijbregts Vastgoedadvies hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Dankzij de inzet van drones kunnen wij de veiligheid van ons personeel nog beter garanderen. We komen regelmatig op locaties die zich bevinden op grote hoogte, lastig te betreden zijn of andere veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. In die situatie bieden drones een goede uitkomst.
Snelle communicatie
Bij Huijbregts Vastgoedadvies begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te communiceren. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen 24 uur reageren op uw vragen en verzoeken. Ook krijgt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte als u gebruikmaakt van ons offerteformulier.
Kostenvriendelijk
Een drone inspectie is vaak een sneller en voordeliger alternatief dan een reguliere inspectie. Bij een reguliere inspectie is er vaker inzet van steigers en hoogwerkers nodig. Een drone daarentegen kan binnen enkele minuten in de lucht zijn om een inspectie uit te voeren.
Deskundig advies
Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren van klanten over energie-efficiëntie en kunnen u helpen om de meest effectieve oplossingen voor uw specifieke situatie te vinden.
Foto aanbellen

Meer over deze dienst

Drone inspectie

Wij gebruiken een drone voor inspecties van (delen van een) gebouw die door hun hoogte, grootte of onveilige toegang moeilijk te bereiken zijn. De drone is een wendbaar verlengstuk van de inspecteur. Middels de ingebouwde camera worden belangrijke delen en gebreken van het gebouw in beeld gebracht ter inspectie. Het voornaamste voordeel is dat de inspecteur beschikt over meer flexibiliteit, waardoor het object geïnspecteerd kan worden uit verschillende invalshoeken.

drone inspectie hvadvies

Onze werkwijze in 3 stappen

Stappen die we nemen om uw pand te voorzien van een drone inspectie

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw pand is. Hierin worden globale verbeterpunten aangegeven en ontvangt u advies op maat. 

Stap 1
Inventariseren
Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning of pand vast te stellen om de drone inspectie zo soepel mogelijk in te richten.
Stap 2
Drone inspectie
De drone inspectie kost 30 à 60 minuten, afhankelijk van de grootte van de woning en de zichtbaarheid van de kenmerken. Tijdens de inspectie zorgen we dat we de gehele dak- en gevel vanuit verschillende invalshoeken inspecteren.
Stap 3
Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage waarin de belangrijke delen en gebreken van uw pand in worden beschreven.

Onze klanten

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia
Neem contact met ons op
De scherpste prijs voor een drone inspectie
Ontvang binnen 24 uur een offerte voor uw pand
energielabel voor bedrijfspand

Snel en deskundig

Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en technieken op het gebied van energieprestaties, en kunnen zo op de juiste manier het energielabel samenstellen. Hiermee garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook deskundigheid. Als het om energielabels gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Teamfoto van HV Advies