Drone inspectie

Wat is een drone inspectie?

Wij gebruiken een Drone voor inspecties van (delen van een) gebouw die door hun hoogte, grootte of onveilige toegang moeilijk te bereiken zijn. 

De drone is een wendbaar verlengstuk van de inspecteur. Middels de ingebouwde camera worden belangrijke delen en gebreken van het gebouw in beeld gebracht ter inspectie. Net zoals dat bij een traditionele visuele inspectie het geval is.

Het voordeel van een drone inspectie

Het voornaamste voordeel is dat de inspecteur beschikt over meer flexibiliteit, waardoor het object geïnspecteerd kan worden uit verschillende invalshoeken. Daarnaast kan deze flexibiliteit ervoor zorgen dat plaatsen geïnspecteerd kunnen worden waar men voorheen nauwelijks tot niet bij kon. 

Gevelinspectie & Dakinspectie

Er zijn verschillende redenen om een dak te inspecteren. Voor vastgoedeigenaren is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele gesteldheid van een dak of gevel.  

Wanneer daken en gevels niet bereikbaar zijn inspecteren we met onze drone. Op deze manier kunnen we goed in beeld brengen wat de status van de daken en gevels is. Deze informatie verwerken we in onze adviezen.

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel in. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe vanuit ons label Huijbregts Labeladvies, onderdeel van Huijbregts Vastgoedadvies.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier.

Kijk ook eens op:

× Heb je een vraag?