Drone inspectie

Wat is een drone inspectie?

Wij gebruiken een Drone voor inspecties van (delen van een) gebouw die door hun hoogte, grootte of onveilige toegang moeilijk te bereiken zijn. 

De drone is een wendbaar verlengstuk van de inspecteur. Middels de ingebouwde camera worden belangrijke delen en gebreken van het gebouw in beeld gebracht ter inspectie. Net zoals dat bij een traditionele visuele inspectie het geval is.

Het voordeel van een drone inspectie

Het voornaamste voordeel is dat de inspecteur beschikt over meer flexibiliteit, waardoor het object geïnspecteerd kan worden uit verschillende invalshoeken. Daarnaast kan deze flexibiliteit ervoor zorgen dat plaatsen geïnspecteerd kunnen worden waar men voorheen nauwelijks tot niet bij kon. 

Gevelinspectie & Dakinspectie

Er zijn verschillende redenen om een dak te inspecteren. Voor vastgoedeigenaren is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele gesteldheid van een dak of gevel.  

Wanneer daken en gevels niet bereikbaar zijn inspecteren we met onze drone. Op deze manier kunnen we goed in beeld brengen wat de status van de daken en gevels is. Deze informatie verwerken we in onze adviezen.

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
onze tevreden klanten

Projecten

Op deze locaties hebben we gewerkt

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!
Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom
Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag

Start met het aanvragen van een offerte