Samenwerken met
Huijbregts Vastgoedadvies

Een energielabel aanvragen, een bouwkundige keuring nodig of op zoek naar verduurzamingsadvies? Wij zijn uw vaste partner.

HV Advies teamfoto

Dit zijn wij

We werken met een enthousiast en ervaren team van vastgoedprofessionals. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Onze gecertificeerde werknemers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn wij de ideale partner als het om energie- of vastgoedadvies gaat.

Energielabel voor woningen

Voor de verkoop van een woning is een geldig energielabel verplicht. Wij zijn snel, flexibel en hanteren een scherpe prijs.

Verduurzamingsadvies

In dit maatwerkadvies werken we specifiek voor uw woning de mogelijke energiebesparende maatregelen uit. Hierin is een kostenindicatie opgenomen en wordt de terugverdientijd berekend.

Floorplanner

Met een floorplanner zorgen we voor een uitgebreide plattegrond van uw woning, zowel in 2D als 3D. Hierop zijn alle ruimtes te zien en voorzien van maatvoering. 

Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de technische staat van een bestaande woning.

Energielabels voor recreatiewoningen

Helpt u iemand bij het verhuren of verkopen van een recreatiewoning verkopen of? Dan heeft u een energielabel voor recreatiewoningen nodig.

Zakelijke keuringen

Wilt u een MJOP, NEN conditie/oppervlaktemeting of energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen? Onze adviseurs helpen u graag.

Werken met een floorplanner

Naast het voorzien van verschillende labels en keuringen werken wij ook regelmatig met een floorplanner. Deze tool gebruiken we om eenvoudig een plattegrond te tekenen in 2D of 3D. Veel van onze partners maken gebruik van deze extra dienst om hun eigen dienstverlening te versterken. De tekeningen van een floorplanner geven mensen een realistisch beeld van de ruimte en indeling. Het gebruik van een goede floorplanner is daarom essentieel.

projectbegeleiding huijbregts
HV Advies contact

Uw vaste partner

Wij werken samen met onder andere makelaarskantoren, wooncorporaties en aannemers en voorzien hen/hun klanten van energie- en vastgoedadvies. 

Dit kunt u van ons verwachten:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Onze klanten & partners

Wij zijn verheugd om te werken met enkele van de meest toonaangevende organisaties in verschillende sectoren. Onze klanten en partners, waaronder Maas Jacobs, Duwo en Vestia, motiveren ons om de best mogelijke oplossingen te bieden en hun doelen te realiseren. We zijn trots op onze samenwerkingen en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan succesvolle relaties.
freestone
center parcs
duwo
maas jacobs
thuisvester
vestia