Zakelijk

Wilt u een MJOP, NEN conditie/oppervlaktemeting of energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen? Op deze pagina vindt u meer informatie over onze zakelijke diensten.

Diensten voor bedrijven

Wij werken met enthousiaste professionals

Bij Huijbregts Vastgoedadvies B.V. staan we voor u klaar! Onze gecertificeerde adviseurs zorgen voor uw utiliteits energielabel, (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen en oppervlakte- en conditiemeting. Deskundig en snel.

huijbregts vastgoedadvies zakelijk

Onze diensten

Woningwaarderingsstelsel

Woningwaarderingsstelsel (Puntentelling)

Wij bepalen voor uw sociale huurwoning(en) de huurprijzen door middel van het woningwaarderingsstelsel, oftewel een puntentelling.
Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Ontdek de moeiteloze weg naar een succesvolle bouwkundige verbouwing/verduurzaming van uw vastgoed met onze uitgebreide projectbegeleiding.
Bouwkundige keuring

Floorplanner

Met onze Floorplannerdienst ontvangt u een 2D en 3D tekening van de woning, geschikt voor Funda. Daarbij wordt een meetrapport conform NEN2580 geleverd.
mjop

Duurzaam MJOP

Zorg voor een duurzame toekomst en stel een duurzaam meerjarenonderhoudsplan op!
drone inspectie

Drone inspectie

Flexibel inspecteren: Eenvoudig en duidelijk beeld van uw daken en gevel
Condimeting

NEN-2767 conditiemeting

Indien u geen volledig meerjarenonderhoudsplan nodig heeft maar toch behoefte heeft aan inzicht in de technische staat van uw vastgoed dan is een NEN-2767 conditiemeting een goed alternatief.
Energielabel

Energielabel voor bedrijfspanden

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig energielabel. Dit geldt ook voor de oplevering van een nieuw kantoorgebouw.
Oppervlaktemeting

NEN-2580 oppervlaktemeting

Met een NEN-2580 meting krijgt u een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van een woning of bedrijfspand.
Onderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP)

Gedegen onderhoudsmanagement begint mij een meerjarenonderhoudsplan

Dit is wat we doen

Energielabel voor bedrijfspanden

Onze deskundige energieadviseurs beschikken over de juiste certificeringen en stellen het energielabel graag voor u op. Op basis van verschillende kenmerken van het gebouw zal onze adviseur een energieprestatieberekening maken, wat uiteindelijk resulteert in het energielabel.

energielabel voor bedrijfspand

Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP)

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen conform de NEN2767 conditiemetingen en RGD-Boei, in binnen-en buitenland. Onze inspecteurs zijn Hobeon en RGD Boei-gecertificeerd, en zijn aangesloten bij Sertum; het instituut voor onderhoudskundigen vastgoed.

bouwkundige keuring

Duurzaam MJOP

Naast het reguliere Meerjaren onderhoudsplan biedt Huijbregts Vastgoedadvies ook een duurzaam MJOP aan. Naast de vaststellingen voor onderhoud, wordt er een aanvullend advies gegeven op gebied van duurzaamheid.

Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

NEN-2767 conditiemeting

De NEN-2767 conditiemeting is een snelle en goede manier voor een kwalitatieve gebouwbeoordeling. Hierbij wordt een technische omschrijving van het gebrek en oplossing opgenomen. Naast een weergave van het achterstallig onderhoud worden de grote kostendragers en technische risico’s inzichtelijk gemaakt.

huijbregts vastgoedadvies

NEN-2580 oppervlaktemeting

Met een NEN-2580 meting krijgt u een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van een woning of bedrijfspand. Op basis van deze meting kunt u onder andere de waarde van een pand vaststellen, maar ook een (nieuwe) huurprijs bepalen. Daarnaast wordt de NEN-2580 meting vaak uitgevoerd bij WOZ- en BAG-vraagstukken.

oppervlaktemeting

Drone inspectie

Wij gebruiken een Drone voor inspecties van (delen van een) gebouw die door hun hoogte, grootte of onveilige toegang moeilijk te bereiken zijn. De drone is een wendbaar verlengstuk van de inspecteur. Middels de ingebouwde camera worden belangrijke delen en gebreken van het gebouw in beeld gebracht ter inspectie. Deze informatie verwerken we in onze adviezen.

Drone inspectie

Beoordelingen waar we trots op zijn

Veelgestelde vragen

Het hebben van een energielabel voor je bedrijfspand is verplicht gesteld door de overheid. Een energielabel kan ook voordelen bieden voor je bedrijf. Een energiezuinig pand kan leiden tot lagere energiekosten en een betere werkomgeving voor medewerkers. Bovendien wordt duurzaamheid steeds belangrijker in het bedrijfsleven, en kan een energiezuinig gebouw bijdragen aan een positief imago van je bedrijf.
De adviseur komt op de afgesproken tijd bij uw bedrijfspand langs. Binnen 60 á 90 minuten wordt het gehele pand in kaart gebracht door middel van het opmeten van de oppervlaktes en de ramen. Daarnaast worden alle installaties vastgesteld. Om het dossier compleet te maken worden van alle bouwkundige onderdelen foto’s gemaakt. Vervolgens neemt de adviseur alle opgeschreven informatie en foto’s mee naar ons kantoor in Zundert om deze vervolgens uit te werken in energielabel software, die vervolgens het energielabel zal berekenen.
acturen van aangebrachte isolatie, isolerende maatregelen en energie opwekkende/besparende installaties zijn nodig voor het zo compleet mogelijk maken van uw energielabel.
U krijgt het energielabel per mail toegestuurd in de vorm van een pdf bestand. Online kunt u het label terugvinden op ep-online.nl.
Ontvang een vrijblijvende offerte
De scherpste prijs voor uw energielabel
U ontvangt direct een offerte voor uw bedrijfspand
huijbregts vastgoedadvies duurzaamheid