Zakelijk

HV Advies voor zakelijk

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier. U kunt bij ons terecht als u een energielabel wil aanvragen, een bouwkundige keuring nodig hebt of als u een bouwkundige vooropname wil inplannen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening voor particulieren? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dit is wat we doen

Wilt u een NEN-2767 conditiemeting laten uitvoeren door Huijbregts Vastgoedadvies. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!
Met een NEN-2580 meting krijgt u een nauwkeurig meetrapport van de gebruiksoppervlaktes van een woning of bedrijfspand.
Vorige
Volgende

Hoe kunnen we u helpen?

Bij Huijbregts Vastgoedadvies ben je verzekerd van een snelle en deskundige dienstverlening. Of het nu gaat om het aanvragen van energielabel voor een appartement of als u op zoek bent naar een partij die een compleet nieuwbouwproject kan beoordelen. Wij staan voor u klaar met onze expertise.

Meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op via 085 401 1612 of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Contact opnemen

Bel 085 401 1612 of maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.