Drone inspecties: handig en secuur

Drone inspectie
Online delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Dirk Huijbregts

Dirk Huijbregts

Schrijver van de blog

Inhoudsopgave

Bij Huijbregts Vastgoedadvies zijn we altijd op zoek naar manieren om inspecties beter, efficiënter en veiliger uit te voeren. Daarom werken wij tegenwoordig met drone inspecties. Met drones kunnen wij plaatsen bereiken die met inspectieteams lastig of onmogelijk te bereiken zijn. In dit artikel laten we zien waarvoor wij drones gebruiken.

Inspectie met drone

Er zijn verschillende redenen waarom wij een drone inzetten voor een inspectie. Zoals eerder benoemd gebruiken we drones onder andere voor de veiligheid. Bij Huijbregts Vastgoedadvies hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Dankzij de inzet van drones kunnen wij de veiligheid van ons personeel nog beter garanderen.

We komen regelmatig op locaties die zich bevinden op grote hoogte, lastig te betreden zijn of andere veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. In die situatie bieden drones een goede uitkomst. Met de drones kunnen we alsnog een nauwkeurige inspectie uitvoeren zonder dat er enige veiligheidsrisico bij komen kijken.

Daarnaast is een drone inspectie vaak een sneller en kostenvriendelijker alternatief dan een reguliere inspectie. Bij een reguliere inspectie is er vaker inzet van steigers en hoogwerkers nodig. Een drone daarentegen kan binnen enkele minuten in de lucht zijn om een inspectie  uit te voeren.

 

Drone inspectie

Drone inspectie voor bedrijven

Wil jij jouw bedrijfspand laten inspecteren? Huijbregts Vastgoedadvies staat voor je klaar. Samen overleggen we over de efficiëntste manier om jouw bedrijfspand te inspecteren. Ben je geïnteresseerd in een meerjaren onderhoudsplan? Wij hebben al jaren ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) conform de NEN2767 conditiemetingen en RGD-Boei, in binnen- en buitenland.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze drone inspecties of wil je meer te weten komen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via info@hv-advies.nl of vul ons contactformulier in. Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken op 085 – 401 1612.

Meest recente artikelen

Heb je de wens om je oude woning te verduurzamen, maar ben je benieuwd naar de kosten hiervan?
Heb je de wens om je oude woning te verduurzamen, maar ben je benieuwd naar de kosten hiervan?
Hoe kan je jouw woning zelf verduurzamen? Wij geven je 4 praktische tips.