Energieadvies voor woningen

Wilt u een energielabel, bouwkundige keuring of verduurzamingsadvies aanvragen? De experts van HV Advies staan voor u klaar met een advies op maat.

huijbregts vastgoedadvies particulieren

De professional voor duurzaamheid- en vastgoedadvies

Bij Huijbregts Vastgoedadvies B.V. staan we voor u klaar. Onze gecertificeerde adviseurs zorgen voor uw energielabel, verduurzamingsadvies en bouwkundige keuring. Deskundig, snel en volledig op maat.

Teamfoto van HV Advies

Onze diensten

Energie verduurzamingadvies

Energielabel recreatiewoning

Uw recreatiewoning verhuren of verkopen? Dan heeft u een geldig energielabel nodig.
Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Ontdek de moeiteloze weg naar een succesvolle bouwkundige verbouwing/verduurzaming van uw vastgoed met onze uitgebreide projectbegeleiding.
Bouwkundige keuring

Floorplanner

Met onze Floorplannerdienst ontvangt u een 2D en 3D tekening van de woning, geschikt voor Funda. Daarbij wordt een meetrapport conform NEN2580 geleverd.
Energie verduurzamingadvies

Energie verduurzamingsadvies

Wilt u geld besparen op uw energierekening? Een verduurzamingsadvies zorgt voor de juiste adviezen en keuzes.
Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Wij stellen de technische staat vast door een bouwkundige keuring uit te voeren.
Energielabel voor woningen

Energielabel voor woningen

Ons gecertificeerde adviseurs brengen uw woning in kaart en stellen het energielabel op; van A++++ tot G.

Dit is wat we doen

Energielabel voor woningen

De gecertificeerde adviseurs van Huijbregts Vastgoedadvies helpen u graag bij het opstellen van een energielabel voor uw woning. Per jaar stellen wij meer dan 15.000 energielabels op. Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten voor het aanvragen van een energielabel starten al vanaf € 220,-.

huijbregts energielabel voor woningen

Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd om een beeld te krijgen van de technische staat van een bestaande woning. Wanneer u een woning met NHG wilt kopen is dit zelfs verplicht. De deskundige inspecteurs van HV Advies geven u de juiste inzichten die u van een bouwkundige keuring kunt verwachten. Van de kelder of kruipruimte tot de nok van het dak; alles wordt door ons gecontroleerd!

bouwkundige keuring

Energie verduurzamingsadvies

Het energie verduurzamingsadvies gaat verder dan een energielabel. In dit maatwerkadvies werken we specifiek voor uw woning de mogelijke energiebesparende maatregelen uit. In het maatwerkadvies is een kostenindicatie opgenomen en wordt de terugverdientijd berekend. Een verduurzamingsadvies wordt altijd in combinatie met een Energielabel opgesteld.

verduurzamingsadvies

Beoordelingen waar we trots op zijn

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal redenen waarom een energielabel belangrijk is. Ten eerste geeft het inzicht in de energieprestaties van een gebouw, waardoor u kunt zien hoeveel energie er verbruikt wordt en waar er mogelijk bespaard kan worden. Hierdoor kunt u de energiekosten verlagen en het comfort in uw woning of bedrijfspand verbeteren. Daarnaast is een energielabel ook van belang voor de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfspand. Potentiële kopers of huurders kunnen aan de hand van het energielabel zien hoe energiezuinig de woning of het pand is en dit kan invloed hebben op hun beslissing om de woning of het pand te kopen of te huren. Tot slot kan het hebben van een energielabel ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Door inzicht te hebben in de energieprestaties van een gebouw en te werken aan energiebesparing, kan de CO2-uitstoot worden verminderd en wordt er bijgedragen aan een schonere en duurzamere leefomgeving.
Bouwtekeningen en technische informatie van uw woning zijn optioneel, geen vereiste. Mocht u facturen van aangebrachte isolatie, isolerende maatregelen en/of energie opwekkende/besparende installaties hebben, dan ontvangen wij deze graag.
De adviseur komt op de afgesproken tijd bij uw woning of bedrijfspand langs. Binnen 30 á 60 minuten wordt de gehele woning in kaart gebracht door middel van het opmeten van de oppervlaktes van de woning en de ramen. Daarnaast worden alle installaties in de woning vastgesteld. Om het dossier compleet te maken worden van alle bouwkundige onderdelen foto’s gemaakt. Vervolgens neemt de adviseur alle opgeschreven informatie en foto’s mee naar kantoor om deze vervolgens uit te werken in energielabel software, die vervolgens het energielabel zal berekenen.
Afhankelijk van de grootte van uw woning zal een opname tussen de 30 en 60 minuten in beslag nemen.
Ja. Zo kunt u de adviseur binnenlaten en de inleidende vragen beantwoorden over uw woning. Daarna kan de adviseur zelfstandig de woning door om alle informatie die nodig is te verzamelen. U kunt meelopen tijdens deze ronde, maar dit hoeft niet.
Facturen van aangebrachte isolatie, isolerende maatregelen en energie opwekkende/besparende installaties zijn nodig voor het zo compleet mogelijk maken van uw energielabel.
Binnen 5 werkdagen na de inspectie ontvangt u het energielabel in de vorm van een pdf bestand. Als u dit bestand ontvangt is u label direct actief en registreert op ep-online.nl.
Het energielabel is na registreren 10 jaar geldig.
U krijgt het energielabel per mail toegestuurd in de vorm van een pdf bestand. Online kunt u het label terugvinden op ep-online.nl.
Start met het aanvragen van een offerte
De scherpste prijs voor uw energielabel
U ontvangt direct een offerte voor uw woning
huijbregts offerte aanvragen