Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom

project gemeente bergen op zoom
Project details
Zakelijk
Online delen
Facebook
Twitter
LinkedIn

Een bijzonder project…. Dat kan je wel zeggen! 84 objecten van Gemeente Bergen op Zoom zijn geïnspecteerd conform NEN2767, de meerjarenonderhoudsplanningen en inspectierapporten zijn opgesteld in O-prognose. De verslaglegging en gebrekenregistratie is volledig aangepast aan het beleid van de Gemeente.

Het Markiezenhof, De Maagd, Het oude stadhuis op de markt en veel andere fraaie panden zitten in de opdracht die momenteel uitgevoerd wordt. Huijbregts Vastgoedadvies draagt bij aan het op orde brengen van de gebouwdossiers van alle gemeentelijke objecten van Gemeente Bergen op Zoom. Per pand worden er digitale tekeningen gemaakt, een energielabel met Maatwerkadvies en een actualisatie van een eerder door ons opgesteld MJOP. De output wordt gemonitord in een dashboard en helpt de gemeente bij het vaststellen van beleid en toekomstvisie over het beheer van Vastgoed.

De opdracht is na volle tevredenheid afgerond. Tijdens de evaluatie ontvingen wij een gemiddelde score van 9!

Als onderbouwing werd meegegeven dat de communicatie met Huijbregts Vastgoedadvies als zeer prettig ervaren werd, de kwaliteit hoog was, en dat afspraak écht afspraak bleek te zijn.

Meest recente projecten

Zakelijk
vastgoed

VESTIA – 10.000 Energielabels & 15.000 NEN2580 metingen in 6 maanden!

In nauwe samenwerking met het Vastgoed Informatie Centrum van Vestia is het project vlekkeloos en naar volle tevredenheid afgerond!
Zakelijk
project gemeente bergen op zoom

Inspectie NEN2767 – 84 objecten Gemeente Bergen op Zoom

project gemeente den haag

Inspectie NEN2767 – 165 objecten Gemeente Den Haag